SIM (secció d'iniciació a la muntanya)

50è aniversari de la SIM

El proper 27 de maig, la UEC de Barcelona té una cita ineludible, i és que la Secció d'Iniciació a la Muntanya fa 50 anys! Per celebrar-ho com toca organitzem un gran dia de celebració, ple d'activitats per a tota la família, un dinar de germanor, un col·loqui de muntanya, entre d'altres. Serà una jornada plena d'emocions i de trobada entre infants, famílies, monitors i ex-monitors. I és que com bé sabeu, la UEC de Barcelona és la suma de totes aquestes petites parts que omplen de vida la nostra estimada entitat.


Què farem?

Les activitats

Entre les 11 i les 14h gaudirem d'una fira d'activitats per a tots els públics a l'aire lliure. Un conjunt de propostes per descobrir, ensenyar i recordar què ha estat, què és i què serà la SIM. Amb activitats de caire lúdic i dinàmiques on tots els de la casa hi trobareu el vostre lloc. Després, tots plegats farem un dinar a la casa de Colònies on només haureu de posar el cul a la cadira i gaudir del bon menjar i la millor companyia. I per acabar, hi haurà una sobretaula SIMero molt especial.


On anem?

El dia, el lloc i l'hora

La trobada serà el dissabte 27 de maig, entre les 9.30 i 10.30 a la casa de Colònies el Pinatar de Gualba (a una hora de Barcelona).

La diada acabarà cap a les 17-18h de la tarda.


Com hi anem?

El transport

Es farà amb cotxes particulars. Al formulari d'inscripció us demanem que ens digueu si teniu cotxe i si disposeu de places per oferir a qui no tingui vehicle.


Quant val tot plegat?

El tiquet

Per organitzar l'enorme celebració, hem establert tres preus en funció de l'edat dels participants. Aquest preu inclou el dinar, l'estada durant el dia a la casa de colònies i alguna sorpresa més.

  • Pels infants menors de 6 anys costarà 3€.
  • Pels infants de 6 a 18 anys anys costarà 10€.
  • Pels adults a partir de 18 anys costarà 15€.

Les famílies monoparentals, nombroses i amb persones jubilades, disposeu d'un descompte de 5€ del total. Cada família farà el càlcul del seu propi preu i efectuarà un ingrés al compte que trobareu un cop omplert el formulari d'inscripció (al final de tot!).

ES6021001391920200066606, per aquelles persones que ja hagin fet la inscripció, sobretot indiqueu "Nom de la família+número de participants" en el concepte del pagament.

L'últim dia per les inscripcions és dilluns 22 de maig a les 24h.


Tinc més dubtes

El contacte

Per qualsevol dubte sobre les inscripcions o sobre la diada, contacteu amb nosaltres, enviant un missatge a 50e@uecbarcelona.org, i us respondrem el millor i més ràpid possible.

Quants més siguem millor ens ho passarem, aquesta festa és per tothom que en aquests 50 anys ha format part de la SIM, per això us demanem que ens ajudeu amb la difusió i feu arribar tota la informació als vostres subgrups i antics monitors de la SIM, gràcies.

Si teniu fotografies de la vostra estada a la SIM, feu-nos-les arribar!! Estarem encantats de rebre-les totes, el recopilatori dels 50 anys no us deixarà indiferents. Tots tenim aquella foto d’aquell moment en aquell lloc, doncs aquesta també la volem! Ho podeu fer presencialment a l’entitat, via mail, via facebook o com vosaltres vulgueu, i que ens arribin.

Per inscriure-us feu clic al següent enllaç, en acabar trobareu l'IBAN per fer el pagament.Formulari d'inscripció