SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida hivernal a la cara nord del Cadí

Les sortides hivernals d'aquest curs ja han arribat, i què millor que aprofitar-les per a formar-nos i entrenar-nos per aconseguir el nostre objectiu: l'Aneto.

El cap de setmana del 10 i 11 de febrer, farem una sortida una mica especial. Sortirem de Barcelona divendres al vespre direcció Estana, situat als peus de la cara nord del Cadí. Dissabte anirem fins a peus de la Roca de l'Ordiguer, i dedicarem tot el dia a iniciar-nos a la muntanya hivernal, fent ús del material de seguretat adient per les condicions. A més, farem una petita introducció als primers auxilis de muntanya.

De cara a diumenge, si les condicions ens ho permeten, anirem a fer el Puig de la Canal del Cristall, per la canal amb el mateix nom, posant en pràctica tot allò après el dissabte.

Us hi esperem!

Sortida
Divendres 9 de febrer a les 17:45h a la UEC de Barcelona (C/Rocafort, 7).
Arribada
Diumenge 11 de febrer a les 20:15h a la UEC de Barcelona (C/Rocafort, 7).
Preu
35€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.
Àpats
Cal portar tots els àpats del cap de setmana: esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i sopar de divendres i dissabte.
Material necessari
Roba i calçat de muntanya, roba d'abric (guants, buff, gorro, samarreta tèrmica, malles tèrmiques, roba impermeable, paraneus (o semblant) i mitjons gruixuts), sac, crema solar, ulleres de sol, frontal i cantimplora (mínim 1 L).
Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 7 de febrer a les 24h.

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.