SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Travessa dels Frares i Agulles de Montserrat

Aquesta sortida anirem a recòrrer dues de les regions més màgiques de la muntanya de Montserrat: els Frares Encantats i Agulles. Dissabte per la tarda pujarem des del poble d'El Bruc fins al refugi Vicenç Barbé, on dormirem, per, l'endemà, sortir ben d'hora en direcció al Coll del Porc, on començarem l'activitat. La Travessa de Frares i Agulles, enllaçant canals, camins equipats amb passamans i cadenes i boscos frondosos, ens permet gaudir de tot l'encant de Montserrat i de l'espectacularitat de situar-nos just sobre la seva cara nord, al capdamunt de monolítiques parets de 200 metres de verticalitat.

Us esperem a tots i a totes!

Sortida
Dissabte 25 de novembre a les 17:50 al local de la UEC (C/Rocafort, 7)
Arribada
Diumenge 26 a les 20:00 al local de la UEC.
Preu
El preu de la sortida és de 18 € al compte comú (poseu el nom de l'infant i del subgrup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria
Àpats
Sopar de dissabte, i esmorzar, dinar i berenar de diumenge.
Material necessari

Calçat de muntanya, roba d'abric, roba per la pluja, sac de dormir, aigua (mínim 2 litres), casc i frontal (amb piles de recanvi).

Pel que fa al casc, recordeu que sempre que el demanem és material imprescindible, així que aquell qui no el porti no podrà assistir a la sortida. Aprofitem també per dir-vos que recentment la UEC ha fet una ampliació del fons de material, i, entre d'altres, ha comprat 6 cascos. Aquells qui estigueu interessats en llogar-ne un, podeu venir a fer-ho en horari de secretaria (DL i DX de 19 a 21 i DV de 19 a 22)

Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 22 de novembre a les 24h.

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.