SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida a la Vall de Núria i Coma de Vaca

Aquesta sortida els Tarteres anem a trepitjar el Pirineu Oriental, on comença a haver un ambient hivernal. Anirem amb tren fins a Ribes de Freser on agafarem el Cremallera per arribar a Núria. Un cop allà, pujarem caminant fins al Puig de Fontnegre i anirem fins a Coma de Vaca on farem nit (refugi lliure). El dia següent ens llevarem ben d’hora i ens endinsarem a la vall de Coma del Freser fins arribar al coll de la Marrana, als peus del Gra de Fajol (2.714 m.) Farem cim al Gra de fajol i seguirem per la carena fins al cim del Balandrau (2.585 m.) passant per cims com el Borregues (2.691 m.) o el cim de Fontlletera (2.581 m.). Un cop al Balandrau, baixarem fins al refugi i continuarem fins a Ribes per Queralbs o bé baixarem per Pardines fins a Ribes.

Us esperem a tots i totes amb moltes ganes de fred

Sortida
Dissabte 25 de novembre a les 06:40 al rellotge de l’Estació de RENFE de Plaça Catalunya
Arribada
Diumenge 26 de novembre a les 20:15 al local de la UEC de Barcelona (c/Rocafort, 7, Baixos)
Preu
El preu de la sortida és de 23€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.
Àpats
Esmorzar, dinar, berenar i sopar de dissabte i esmorzar, dinar i berenar de diumenge. Continuem insistint que és molt agraït sopar calent, així que els que encara no us heu animat a portar fogonet a les sortides, feu-ho!
Material necessari
Botes de muntanya, roba d'abric (roba tèrmica, polar, anorac) roba impermeable per la pluja i el vent, sac de dormir, màrfega, aigua (mínim 2 litres), frontal (amb piles de recanvi), ulleres de sol, crema solar, buff, gorro, guants, mijtons gruixuts i manta tèrmica.
Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 22 de novembre a les 24h.

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.