SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida hivernal a la serra del Montgrony

Les nevades ja han arribat i què millor que aprofitar-les per a formar-nos i entrenar-nos per millorar en muntanya hivernal El cap de setmana del 17 i 18 de febrer, farem una escapada a la serra del Montgrony. Anirem amb tren fins a Ribes, d'on sortirem per a fer nit al refugi de pla de Prats. Diumenge farem carena fins a la Molina, passant per el Costa Pubilla i el Pedra Picada, fent ús del material hivernal i millorant en l'activitat hivernal, i baixarem des de la Molina cap a Barcelona amb tren. Us hi esperem amb moltes ganes de neu!

Sortida
Dissabte 17 de febrer a les 7:30h al rellotge de l'estació de tren de Plaça Catalunya (C/Rocafort, 7).
Arribada
Diumenge 18 de febrer a les 20:00h a la UEC de Barcelona (C/Rocafort, 7)
Preu
23€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.
Àpats
Cal portar tots els àpats del cap de setmana: esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i sopar de dissabte.
Material necessari
Roba i calçat de muntanya, piolet, grampons (s'han de venir a buscar secretaria),roba d'abric (guants, buff, gorro, samarreta tèrmica, malles tèrmiques, roba impermeable, paraneus (o semblant) i mitjons gruixuts), sac, crema solar, ulleres de sol, frontal i cantimplora (mínim 1,5L).
Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 14 de febrer a les 24h.

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.