SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida d’orientació a Planoles

Aquest cap de setmana anirem a caminar pel Pirineu. Anirem amb tren fins a Planoles i caminarem fins al Refugi de Pla de Prats on hi farem nit. El diumenge baixarem fins a Ribes de Freser. Aquest cop seran els Marmotes els que guiaran i portaran el mapa. Aprendrem a orientar-nos a la muntanya!!

Us hi esperem!

Sortida
Dissabte 25 de novembre a les 6:40h al rellotge de l'estació de RENFE de Pl. Catalunya
Arribada
Diumenge 26 de novembre a les 19:15 al local de la UEC. (C/ Rocafort 7)
Preu
El preu de la sortida és de 20 € al compte comú (poseu el nom de l'infant i del subgrup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria
Àpats
Cal portar l'esmorzar, el dinar i el berenar dels dos dies i el sopar de dissabte. Recordeu que podeu portar fogonet.
Material necessari

Bota alta de muntanya, roba còmode, roba de pluja i molta roba d'abric (malles interiors, forro polar, samarreta tèrmica, guants, buff, mitjons gruixuts), frontal, ulleres de sol, crema solar, sac de dormir, màrfega, manta tèrmica i aigua (mínim 1,5L). (fogonet i olla per cuinar)

Important: En aquesta sortida és necessari portar roba apta per la neu; paraneus, guants de neu, i roba impermeable.

Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 22 de Novembre a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides.

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.