SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida hivernal a Dòrria

Després de la fantàstica sortida de neu comuna, ara ens toca a nosaltres tornar a disfrutar de la neu!

Dissabte anirem amb tren fins a Toses i després d'una caminadeta arribarem per dinar al refugi de Dòrria. Aprofitarem aquesta sortida per acostumar-nos a les raquetes. Diumenge farem una excursió per la zona i baixarem a Planoles, on agafarem el tren.

Us hi esperem!

Sortida
Dissabte 17 de febrer a les 6:45h al rellotge de l’Estació de RENFE de Plaça Catalunya.
Arribada
Diumenge 18 de febrer a les 19:50h al rellotge de l’Estació de RENFE de Plaça Catalunya.
Preu
20€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.
Àpats
Cal portar tots els àpats del cap de setmana: esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i sopar de dissabte (només el segon plat, ja que els monitors prepararem un primer plat).
Material necessari
Roba i calçat de muntanya, roba d'abric (guants, buff, gorro, samarreta tèrmica, malles tèrmiques, roba impermeable, paraneus (o semblant) i mitjons gruixuts), sac, crema solar, ulleres de sol, frontal i cantimplora (mínim 1 L), podeu llogar les raquetes a la Uec.
Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 14 de febrer a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.