SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida a la Serra de Milany

El pròxim cap de setmana els Cabres anem a la Serra de Milany, a les vores de Vallfogona. Dissabte baixarem del tren a Ripoll i anirem fins a Vallfogona, on dormirem en un refugi lliure i diumenge ens enfilarem cap al Castell de Milany on dinarem i esperem passar-nos-ho molt bé. Us hi esperem a totes i tots!

Sortida
La sortida serà el dissabte 17 de febrer a les 7:30h al rellotge de l'estació de Pl.Catalunya.
Arribada
L'arribada serà el diumenge 18 de febrer a les 20:00h al local de la UEC
Preu
El preu de la sortida és de 18€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.
Àpats
Cal portar esmorzar, dinar i berenar pels dos dies. El primer plat del sopar de dissabte el prepararem els monitors amb fogonet (sorpresa!), el segon el porteu vosaltres!!
Material necessari
Botes de muntanya, roba còmode per caminar, roba d’abric (forro polar, anorac, gorro, buff, guants...) i de pluja, frontal, ulleres de sol, sac de dormir, funda de bivac, màrfega i aigua (mínim 1'5 litres).
Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 31 de gener a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.