SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida d'escalada a Montserrat

Aquesta vegada Cabres i Mosquetons ens llevarem ben d'hora per aprofitar al màxim les hores de llum, i anirem a gaudir de l'escalada a Montserrat. Pujarem amb el cremallera fins al Monestir per, des d'allà, apropar-nos a la zona de Sant Joan, un sector d'iniciació a l'escalada on aprendrem tot el necessari per poder practicar aquest esport tant apassionant.

Us hi esperem a tots i totes!

Sortida
Dissabte 25 de novembre a les 7:45h al local de la UEC (C/ Rocafort, 7, baixos).
Arribada
Dissabte 25 de novembre a les 20h al local de la UEC (c/Rocafort, 7, baixos).
Preu
El preu de la sortida és de 17 € al compte comú (poseu el nom de l'infant i del subgrup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.
Àpats
Cal portar l'esmorzar, el dinar i el berenar de dissabte.
Material necessari

Roba còmoda, roba d'abric, impermeable, bambes/botes de muntanya, ulleres de sol, crema solar, aigua (mínim 1L), frontal.

Material d'escalada: Casc, arnés (si en teniu) i peus de gat o calçat similar per escalar. Si no teniu arnés no el llogueu, nosaltres en portarem. Si en teniu però, porteu-ne que així en tindrem més.
Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 22 de novembre a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides.

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.