SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida de nadal a l'Alt Pirineu
Per donar el tret de sortida a les vacances de Nadal, el proper cap de setmana anirem al Refugi de Comes de Rubió, al Pallars Sobirà. Allà ens ho passarem d’allò més bé fent el que més ens agrada: caminar, jugar i trepitjar la primera de neu de la temporada! Per celebrar que comença el Nadal, Mosquetons, Cabres i Marmotes faran el Tió, mentre que els més grans (Tarteres, Grampons i Allaus) faran l'amic invisible. Aquest es farà entre cada subgrup i cadascú haurà de portar un regal, us animem a que sigui fet per vosaltres, però si el voleu comprar que no superi els cinc euros. Per sopar, com ja va sent una tradició, el farem en germanor. Aquest cop tan sols haureu de portar el segon plat per compartir, els monitors ens encarregarem de cuinar un primer plat calentet i de les postres nadalenques.
Sortida
Dissabte 16 de desembre a les 7:30h a la UEC (C/Rocafort, 7).
Arribada
Diumenge 17 de desembre a les 20:30h a la UEC (C/Rocafort, 7).
Preu
35€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.
Àpats
Cal portar tots els àpats del cap de setmana: esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i sopar de dissabte (només el segon plat, per compartir).
Material necessari
Roba i botes de muntanya, roba d'abric (en concepte de capes), guants de neu, buff, gorro, mitjons gruixuts i un parell de recanvi, jaqueta impermeable i pantalons de neu, paraneus, sac, crema solar, ulleres de sol, frontal i cantimplora (mínim 1 L).
Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dilluns 11 de desembre a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides.

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.