SIM (secció d'iniciació a la muntanya)
Sortida hivernal a la serra del Montgrony

Les nevades ja han arribat i què millor que aprofitar-les per a formar-nos i entrenar-nos per millorar en muntanya hivernal. El cap de setmana del 17 i 18 de febrer, farem una escapada a la serra del Montgrony. Dissabte sortirem per la tarda i anirem amb tren fins a Ribes, d'on anirem a fer nit fins al refugi de pla de Prats. Diumenge caminarem per la Serra del Montgrony tocant la primera neu del matí. Us hi esperem amb moltes ganes de neu!

Sortida
Dissabte 3 de febrer a les 15:00h al rellotge de Plaça Catalunya
Arribada
Diumenge 4 de febrer a les 19:30h a la UEC de Barcelona (C/Rocafort, 7).
Preu
23€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.
Àpats
Cal portar tots els àpats del cap de setmana: esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i sopar de dissabte.
Material necessari
Roba i calçat de muntanya, roba d'abric (guants, buff, gorro, samarreta tèrmica, malles tèrmiques, roba impermeable, paraneus (o semblant) i mitjons gruixuts), sac, crema solar, ulleres de sol, frontal i cantimplora (mínim 1 L).
Observacions
L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 14 de febrer a les 24h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos

Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos.

Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures o patates fregides i tampoc navalles a les sortides.